Consultoria, formació i projectes digitals

El futur serà digital o no serà. Així, pel broc gros. Pim-pam. I Ideamatic us digitalitza tot el què us pugueu imaginar. O com es diu ara: som experts en transformació digital. Per aconseguir-ho, fem consultoria estratègica per digitalitzar la teva organització, fem formació, elaborem continguts i, el més important, ens assegurem que es pot portar a la pràctica i us acompanyem en aquesta realització.

Digitalització de processos i organitzacions

El món s’ha complicat molt. I les nostres empreses i organitzacions, també. Tenim processos poc eficients i organitzacions saturades. La proliferació de les TIC fa que tots puguem ser part del problema o part de la solució. Vols que t’ajudem a simplificar, racionalitzar i digitalitzar els teus projectes?

Vols saber-ne més?

Formació digital i continguts formatius

Internet està en constant moviment i ens obliga a reinventar-nos. Disposem d’un equip de col·laboradors experts en màrqueting digital i social media capaç d’oferir formació, eines i recursos a empreses o entitats per ajudar-les a ser més competitives i capacitar-les per tirar endavant els seus propis projectes.

Vols saber-ne més?

Factoria d’idees (digitals)

Tens una idea? Un objectiu? Un procés? Un projecte? T’ajudem a fer-lo més efectiu, més participatiu, més usable i més molón. Combinem la nostra experiència en estratègia digital, etnografia, programació i disseny per “ideamatitzar-te-la“.

Vols saber-ne més?

Vols més informació?

8 + 8 =