Disseny gràfic, identitat corporativa i il·lustració

Abans de res som dissenyadors, i la nostra experiència en disseny gràfic va més enllà de l’entorn digital: disseny gràfic, identitat corporativa, il·lustració, disseny d’infografies, projectes multidisciplinaris web/print, etc.

Servei de disseny gràfic imprès

Som dissenyadors gràfics amb un interès particular en la identitat de marca i la il·lustració. Tot i ser una empresa especialitzada en web, encarem tots els processos creatius de la mateixa manera, tant si estan destinats al suport digital com si ho estan al suport imprès, a través d’idees sòlides i creatives.

Vols saber-ne més?

Identitat corporativa

La identitat corporativa és la manifestació física de la marca d’una empresa o entitat, i és la manera de diferenciar-se de la competència pel seu caràcter únic. La identitat corporativa va més enllà d’una sèrie de paràmetres estètics: és el reflex dels valors i principis de l’empresa, de manera que li suposarà una eina de comunicació útil i rendible i una forma d’afermar la seva personalitat.

Vols saber-ne més?

Il·lustració i dibuix

També som il·lustradors, i aprofitem l’enorme poder comunicatiu i de síntesi de la il·lustració per a les ocasions on el projecte així ho requereixi, ajudant-te a construir un estil únic que t’identificarà i et diferenciarà clarament més i millor del què ho fan les ja molt sofertes imatges o fotografies de stock.

Vols saber-ne més?

Vols més informació?

11 + 15 =