Màrqueting digital

Obtenir més visites, millorar les vendes online, aconseguir subscripcions, convertir a través de campanyes SEO, SEM i Social Media, analítica, e-mail marketing, usabilitat web, estratègia de continguts… en definitiva: eines per aconseguir que el teu web sigui efectiu i compleixi els objectius pels quals el vas fer, i a Ideamatic som experts en aconseguir que el teu web faci el que realment ha de fer.

Consultoria estratègica en màrqueting digital

Un dels objectius principals del teu web ha de ser generar noves oportunitats de negoci i, per aconseguir-ho, primer han d’arribar les visites dels teus clients potencials. T’ajudem a desenvolupar un pla d’estratègia i màrqueting digital per fer-te arribar al teu públic objectiu.

Vols saber-ne més?

Definició i conceptualització de llocs web

Has de fer un web nou? Vols millorar el rendiment del teu web actual? Internet evoluciona a un ritme molt ràpid i el teu web ha d’evolucionar per adaptar-s’hi. Fa uns anys no era important si el teu web no era responsive, però avui en dia que ho sigui és indispensable. Els teus usuaris són al mòbil i Google t’ignorarà si els ignores. El teu web ha d’estar viu, en constant evolució i amb contingut actualitzat, i des d’Ideamatic podem ajudar-t’hi fent-ne la conceptualització i una consultoria estratègica de continguts personalitzada.

Vols saber-ne més?

Màrqueting a xarxes socials

Vols tenir presència a les xarxes socials però no saps com fer-ho? Les xarxes socials s’han convertit en un canal extraordinari per donar visibilitat a la teva marca i per aconseguir tenir un relació molt més directa amb clients potencials i actuals, proveïdors, distribuïdors, treballadors, etc. Hi has de ser, però no hi has de ser de qualsevol manera…

Vols saber-ne més?

Vols més informació?

10 + 2 =