Màrqueting a xarxes socials

A Ideamatic elaborem plans de comunicació en Social Media Marketing, definint l’estratègia a seguir per donar visibilitat a la teva marca a través de les xarxes socials.

Vols tenir presència a les xarxes socials però no saps com fer-ho? Les xarxes socials s’han convertit en un canal extraordinari per donar visibilitat a la teva marca i per aconseguir tenir un relació molt més directa amb clients potencials i actuals, proveïdors, distribuïdors, treballadors, etc. Hi has de ser, però no hi has de ser de qualsevol manera…

A Ideamatic som experts en projectes d’estratègia a les xarxes socials (social media strategy), en projectes de publicitat a mitjans socials i en projectes d’implementació i posada en marxa, a tots els nivells, d’aquestes estratègies. Et podem ajudar fent el següent:

La teva estratègia de presència a les xarxes socials. Analitzem la teva marca, el teu producte i els teus usuaris clau, i definim la millor aproximació per aprofitar els canals socials més adequats al cost de manteniment més baix possible.

La teva estratègia de publicitat social. Dissenyem les accions de publicitat online als canals socials més eficients per al teu model de negoci i els teus objectius.

L’execució i posada en marxa d’aquestes estratègies. Configurem i activem els teus canals socials, creem les teves campanyes de publicitat social, formem el teu equip per a que sigui capaç de mantenir-ho i monitoritzar-ho, i t’oferim serveis d’assistència per a que mai caminis sol.

Fent directament el “community management” o manteniment dels teus canals socials. Creem un pla d’acció i una línia editorial social per ocupar-nos, professionalment, del manteniment de les teves xarxes socials, de fer créixer la teva massa de seguidors i contactes i per conduir-los cap als objectius clau de la teva empresa o organització.

Ideamatitzem les teves xarxes socials?

Vols més informació?

10 + 6 =