Programació i disseny de pàgines web

Som una factoria d’idees i recursos digitals situada a Barcelona i Brussel·les. Amb cadascuna de les nostres especialitats i la nostra experiència, desenvolupem i personalitzem el teu projecte per fer-lo efectiu, proper i usable.

UX i disseny a mida

UX i disseny
a mida

Gestor de continguts

Gestor de
continguts

Escalable

Escalable

Posicionable

Posicionable

Servei de traducció

Servei de
traducció

Servei de hosting

Servei de
hosting

Programació i disseny de webs a mida

Fem disseny web a mida, des del disseny de la interfície fins al seu desenvolupament mitjançant tecnologies i estàndards de programació web com HTML5, CSS3, PHP, jQuery, etc. Tot construït sobre tres principis clau: l’experiència d’usuari, garantint sempre la usabilitat del web perquè resulti útil i atractiu per a l’usuari, que els buscadors se l’estimin molt i el posin molt amunt i que sigui responsiu i es vegi bé en qualsevol pantalla.

Vols saber-ne més?

Programació i disseny de pàgines web amb WordPress

Disposem ja d’una llarga experiència dissenyant i creant webs amb WordPress, la plataforma de gestió de continguts més estesa i popular del món. Resultats professionals pel teu web corporatiu o blog personal. A Ideamatic filem més prim amb el famós gestor de continguts, creant webs ràpids, lleugers, fàcilment gestionables i personalitzats amb un disseny especialment creat per al teu web.

Vols saber-ne més?

Creació de botigues online

Posar en marxa un eCommerce és un gran pas que requereix l’eina adequada per a cada projecte. T’ajudem a trobar la millor solució, i a partir d’aquí dissenyem i desenvolupem la teva botiga online per a què vendre a través d’Internet es converteixi en una realitat. Posicionem el teu web als cercadors, l’optimitzem per aconseguir vendes i el convertim en un recorregut “responsive” o adaptatiu a qualsevol dispositiu mòbil, en formats de web o APPs a mida.

Vols saber-ne més?

Servei d’allotjament de pàgines web

Vols completar el teu paquet de serveis digitals amb un allotjament a mida? Vols despreocupar-te de renovacions, configuracions i actualitzacions? T’oferim serveis de hosting per a que puguis oblidar-te’n.

Vols saber-ne més?

Vols més informació?

8 + 3 =