Creació de botigues online

El teu producte és especial. No és igual vendre excursions en kayak o monopatins que vendre cursos de formació professional. Cada projecte necessita arribar al futur client amb un llenguatge, un recorregut i unes eines diferents. A Ideamatic, t’ajudem a trobar la millor solució per al teu eCommerce o botiga virtual, te la dissenyem i desenvolupem per a què vendre a través d’Internet sigui una realitat.

UX i disseny a mida

UX i disseny
a mida

Gestor de continguts

Gestor de
continguts

Escalable

Escalable

Posicionable

Posicionable

Servei de traducció

Servei de
traducció

Servei de hosting

Servei de
hosting

Posar en marxa un eCommerce és un gran pas que requereix l’eina adequada per a cada projecte. T’ajudem a trobar la millor solució, i a partir d’aquí dissenyem i desenvolupem la teva botiga online per a què vendre a través d’Internet es converteixi en una realitat.

Posicionem el teu web als cercadors, l’optimitzem per aconseguir vendes i el convertim en un recorregut “responsive” o adaptatiu a qualsevol dispositiu mòbil, en formats de web o APPs a mida.

El procés de la creació de la teva botiga online comença quan en comencem a parlar. Entenem la naturalesa del teu producte, les característiques del teu client, les especificitats del teu procés de distribució, d’emmagatzemament, de descomptes i de fidelització. Amb això dissenyem el pla que millor s’ajusti a allò que necessites per convertir el teu web en un eCommerce i millorar així les teves vendes a Internet.

El teu nou eCommerce podrà aprofitar plataformes d’eCommerce com Prestashop o WooCommerce, dues de les soluciones més utilitzades per a botigues online d’arreu del món. Tenen un gestor de continguts estàndard de fàcil ús, amb multitud de plantilles i funcionalitats. Són dos dels CMS de comerç electrònic més populars i de major creixement.

I on no arribin aquestes plataformes estàndard, hi posem el nostre gestor de continguts, el Bugalú, fàcil d’administrar i d’adaptar als desitjos del client, i que permet crear botigues 100% a mida, petites o grans.

Vols vendre a internet? Fem-ho!

Vols més informació?

1 + 3 =