Programació i disseny de pàgines web amb WordPress

Dissenyem webs amb WordPress, la plataforma de gestió de continguts més popular del planeta. Amb Ideamatic tu no t’ajustes a allò que WordPress et pugui oferir sinó que és WordPress qui s’adapta a la teva idea.

UX i disseny a mida

UX i disseny
a mida

Gestor de continguts

Gestor de
continguts

Escalable

Escalable

Posicionable

Posicionable

Servei de traducció

Servei de
traducció

Servei de hosting

Servei de
hosting

Disposem ja d’una llarga experiència dissenyant i creant webs amb WordPress, la plataforma de gestió de continguts més estesa i popular del món. Resultats professionals pel teu web corporatiu o blog personal. A Ideamatic filem més prim amb el famós gestor de continguts, creant webs ràpids, lleugers, fàcilment gestionables i personalitzats amb un disseny especialment creat per al teu web.

WordPress va començar com a gestor per a la creació de blocs, i en molt poc temps ha tingut un ràpid creixement com a gestor de continguts per a pàgines web. Quins avantatges ofereix WordPress que el fan tan popular? Molts:

La seva facilitat d’ús, que fa que qualsevol equip el pugui passar a gestionar autònomament, i la rapidesa amb què pot ser posat en marxa, convertint el que fa algun temps podien ser projectes de mesos en cosa d’uns dies o setmanes.

La seva optimització nativa per a buscadors i dispositius mòbils, que aconsegueix resultats molt bons amb una inversió inicial molt assequible.

La seva flexibilitat a l’hora d’adaptar-se a la teva imatge corporativa gràcies als milers de “themes” gràfics creats per la comunitat, que adaptem per a tu.

L’enorme comunitat de desenvolupadors i dissenyadors que hi ha al darrere, creant i millorant tota mena de complements, que fan que gairebé tot sigui possible amb WordPress.

Malgrat els seus innegables avantatges, però, WordPress és un món enorme i irregular. De la mateixa manera que hi ha dotzenes de complements fantàstics, n’hi ha centenars no tant solvents, així com milers d’altres complements abandonats o incompatibles. Igual que permet un desplegament ràpid i econòmic, és necessari configurar-lo professionalment per a què sigui un sistema segur, ràpid i estable.

A Ideamatic portem anys i panys treballant amb WordPress, de manera que sabem aprofitar-lo al màxim. Ho provem?

Vols més informació?

1 + 10 =