Programació i disseny de webs a mida

La teva empresa és com qualsevol altra empresa? La teva organització és una organització més? Si la resposta és “no”, tampoc deus voler un web qualsevol, oi? A Ideamatic et fem el web a mida, sòlid, sense limitacions tècniques ni de disseny, i tot amb total autonomia en la seva gestió.

UX i disseny a mida

UX i disseny
a mida

Gestor de continguts

Gestor de
continguts

Escalable

Escalable

Posicionable

Posicionable

Servei de traducció

Servei de
traducció

Servei de hosting

Servei de
hosting

No hi ha límits. No hi ha condicions. Tindràs el web que necessites, el que t’apropi més als teus usuaris i als teus objectius. Disseny web des de Barcelona, a prop teu i a mida del que més convingui al teu projecte.

Fem disseny web a mida, des del disseny de la interfície fins al seu desenvolupament mitjançant tecnologies i estàndards de programació web com HTML5, CSS3, PHP, jQuery, etc. Tot construït sobre tres principis clau: l’experiència d’usuari, garantint sempre la usabilitat del web perquè resulti útil i atractiu per a l’usuari; que els buscadors se l’estimin molt i el posin molt amunt; i que sigui responsiu i es vegi bé en qualsevol pantalla.

Per crear aquests webs 100% personalitzats fem servir el IdeaLAB, el nostre propi gestor de continguts i plataforma de treball. Aquí tindràs totes les eines de gestió per fer el manteniment, de forma autònoma, del teu web actualitzat que programarem a la teva mida. Aquest “CMS” o gestor de continguts el fem amb llenguatges oberts, i és completament escalable. Amb el IdeaLAB podrem resoldre’t qualsevol repte.

Les necessitats de cada web són diferents. Al llarg dels anys hem treballat amb tota mena de clients (empreses, universitats, startups, institucions, congressos, professionals freelance, artistes, etc.), i per això adaptem el IdeaLAB a les necessitats de cada projecte. Per això mai no hi haurà dos IdeaLAB idèntics. El IdeaLAB és la nostra base per crear la millor experiència per a tu i el camí més efectiu per aconseguir els objectius que el teu web vulgui assolir.

Vols més informació?

15 + 1 =